Színészek és kutyák - kvíz

A színészek között is szép számmal akadnak kutyabarátok. Ez alkalommal kedvenceik szemszögéből láttatjuk őket.

Kvíz

2021.09.28 | olvasási idő: kb. 2 perc


Az itt következő fényképeken egy-egy híres színész látható kedvencével. Azt kell kitalálnia, hogy ki látható a képen vagy milyen kutyafajta a kedves kedvenc. Három lehetséges válasz közül kell kiválasztania a megfelelőt.

Borítókép: Budapest, 1965. július 3. Cirókai Lurkó, a világgyőztes puli. Tulajdonos: MTVA Fotóarchívum. Készítette: Fényes Tamás. Azonosító: MTI-FOTO-F__NY19650703021

Kedves Olvasó, folyamatosan bővülő Fotótárunkban jelenleg több mint 306 ezer fénykép közül válogathat. Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, ide kattintva további érdekes felvételeket talál.

További cikkek:

Szobafestőből filmcsillag

110 éve született a Kossuth-díjas színész, Görbe János, aki mielőtt a színészek rögös útjára lépett volna, fivéreivel kitanulta a szobafestő mesterséget.

Örvendetes állománygyarapodás

Néhány napja olvashatók az (MTVA archívumának honlapján)[https://archivum.mtva.hu/] a Rádióélet 1931. évi lapszámai. A színvonalas műsorújságban (1929–1944) megtalálható volt minden, ami csak felkelthette az olvasók érdeklődését.

Józsika, a legendás hang

Hacser Józsa kétszeres Jászai Mari-díjas művészre, az egyik legkülönlegesebb hangú színésznőnkre emlékezünk halálának 10. évfordulóján.

Az élet szerelmese

Születésének 75. évfordulóján emlékezünk a Jászai Mari- és Kossuth-díjas színművészre, Oszter Sándorra, akit betyárként ismert meg az ország, de volt gyártulajdonos és autóversenyző is.