Színészek és kutyák - kvíz

A színészek között is szép számmal akadnak kutyabarátok. Ez alkalommal kedvenceik szemszögéből láttatjuk őket.

Kvíz

2021.09.28 | olvasási idő: kb. 2 perc


Az itt következő fényképeken egy-egy híres színész látható kedvencével. Azt kell kitalálnia, hogy ki látható a képen vagy milyen kutyafajta a kedves kedvenc. Három lehetséges válasz közül kell kiválasztania a megfelelőt.

Borítókép: Budapest, 1965. július 3. Cirókai Lurkó, a világgyőztes puli. Tulajdonos: MTVA Fotóarchívum. Készítette: Fényes Tamás. Azonosító: MTI-FOTO-F__NY19650703021

Kedves Olvasó, folyamatosan bővülő Fotótárunkban jelenleg több mint 306 ezer fénykép közül válogathat. Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, ide kattintva további érdekes felvételeket talál.

További cikkek:

„Minden úgy van jól, ahogy történt”

Karakterét nemzedékek imádták, olyan szenvedélyesen játszott salakon, mint a színházi deszkákon, és az ukrán fronton lezuhant a repülője, mégsem változtatott volna életén semmit. Halálának 10. évfordulóján emlékezünk Bárdy Györgyre.

A magyar humor napja

2008 óta Karinthy Frigyes születésnapján ünnepeljük a magyar humor napját. Nézzék meg ez alkalomból készült fotóválogatásunkat!

A Hotel Forum és a modern Budapest születése

A pesti Duna-korzó új életre kelt az 1980-as években. Ennek fontos momentuma volt a Hotel Forum 1981. november 28-i - ma 40 éves - megnyitása.

Határtalan cinkosság, ami összeköt bennünket

Milyen jó, ha számíthatunk egymásra! Önöknek mi a kedvenc testvértörténetük? Vidám lapozható fotóválogatás a testvérek napja alkalmából.