Retro sorozatkvíz magyar kedvencekkel. Ki ismer többet?

Melyek a legnépszerűbb régi magyar sorozatok? Ki ismeri ezeket igazán jól? Aki a főcím egyetlen képkockájából megmondja, melyik műsorról van szó, az biztosan. Próbálják ki bátran magukat a sorozatkvízben!

2019.11.27 | olvasási idő: kb. 5 perc


Létezik néhány emblematikus magyar sorozat, amire tényleg mindenki emlékszik. Amit mindenki nézett, akkor is, ha esetleg letagadta a kollégák előtt, mert valamiért cikinek érezte.
Novembertől több olyan sorozat is elérhető az m3.hu - n, amelyek évtizedek óta a hazai kedvencek közé tartoznak, és decemberben érkezik Linda és az Angyalbőrben Urbán honvéddal és társaival.
A sorozatok mellé kellemes időtöltést hoztunk. Tíz népszerű magyar sorozat főcímét mutatjuk, s keressük azokat, akik profi tévéseket megszégyenítő módon egyetlen villanásból fölismerik ezeket.
Egy főcímfotó, három válaszlehetőség, egy jó válasz. Kezdhetjük?

Borítókép: Budapest, 1975. június 1. A Kántor című tv filmsorozat főszereplői és a stáb tagjai. Középen Szilágyi Tibor, jobbra Madaras József áll. MTV Fotó: Kiss Júlia
Szilágyi Tibor (1942-) Kossuth-díjas (2007) színművész, érdemes és kiváló művész. Madaras József (1937- 2007) Balázs Béla-díjas (1976), Kossuth-díjas (1996) színművész, filmrendező, érdemes művész (1978). A Kántor ötrészes fekete-fehér magyar tévéfilmsorozat, melyet 1975–76-ban forgattak. Főszereplője a híres magyar rendőrkutya, Kántor. A sorozat részei: 1. A külvárosi őrszoba 2. A postarablás 3. Az erdész halála 4. Havas történet 5. Az ellopott vonat

További cikkek:

„Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő.”

Charlie Chaplin idézetével emlékeztetjük Önöket, hogy május első vasárnapján ünnepeljük a nevetés világnapját. Nézzék meg képválogatásunkat, mellyel segítünk mosolyt csalni az arcukra!

Balaton Gőzhajózási Társaság

Széchenyi István elnökletével 1846. április 5-én Pesten megalakult a Balaton Gőzhajózási Társaság, és szeptember 21-én Balatonfüreden már vízre is bocsátották az első balatoni gőzhajót.

TV Maci, generációk kedvenc bábfigurája

Kis híján egy szigorú, intelmeket osztogató doktor bácsi vezette fel az esti meséket, de Bálint Ágnes író-szerkesztőnek köszönhetően végül az imádnivaló maci kapta a „szerepet”. Nem véletlen, hogy közös a születésnapjuk is.

A legszórakoztatóbb önkéntes rendőr

90 éve született a Demokratikus Dundik Társaságának alapító tagja, Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész, zseniális komika, a Vidám Színpad örökös tagja, Csala Zsuzsa.