KVÍZ - Fábri Zoltán rendező

Fábri Zoltánt az egyik legnagyobb magyar rendezőnek tartjuk, az ő munkássága előtt tisztelegve januárban a Duna műsorra tűzi egy-egy alkotását, vasárnap esténként. Ennek apropóján játékra hívjuk Önöket, az alábbi kvízzel tesztelhetik tudásukat a rendező munkássága kapcsán. Tegyék próbára magukat, mit tudnak Fábri Zoltánról, és tudjanak meg még több érdekességet!

Kvíz

2024.01.02 | olvasási idő: kb. 1 perc


A kvíz kitöltése után látogassanak el tematikus képgalériánkba, ami bemutatja a rendező életének egy-egy fontos pillanatát.

 

A DUNA Televízió januári műsorkínálatában 2024.01.07-én 21:00-től a Körhinta, 2024.01.14-én 21:00-től A Pál utcai fiúk, 2024.01.21-én 21:00-től Az ötödik pecsét, 2024.01.28-án 21:00-től az Isten hozta, Őrnagy úr című filmeket tekinthetik meg. Tartsanak velünk!

Borítókép: Fábri Zoltán Kossuth-díjas filmrendező otthonában. MTI Fotó/Magyar Fotó: Keleti Éva

Kedves Olvasó! Folyamatosan bővülő Fotótárunkban jelenleg több mint 326 ezer fénykép közül válogathat. Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, ide kattintva számos további érdekes felvételt talál.

További cikkek:

Az elektronikus szócső ünnepe

A rádió a tömegtájékoztatás és kommunikáció egyik legelterjedtebb és legmeghatározóbb eszköze, a jelenben és a múltban is fontos szerepet játszott a szabad információáramlás előmozdításában.

Szépség és intelligencia

Harminc éve nincs köztünk Róna Viktor Kossuth– és Liszt Ferenc-díjas balettművész. A mai napon rá emlékezünk élete legfontosabb eseményeinek felidézésével.

Tengerre, magyar!

Számos hajójával a 80-as évek végéig szelte a tengereket a magyar kereskedelmi flotta. A Duna-tengerjárók új osztálya a Hazámmal indult útjára.

SMS helyett töltőtoll

A Németországban élő, ám magyarságát mindvégig megőrző zenész-énekes-producert, Mándoki Lászlót köszöntjük 70. születésnapja alkalmából.