MOZGÓKÉP

Összes műsor

Tűzvonalban

Elérhető részek:

16
CC

1. rész

Az áthelyezés

Bordás Attila kommandós őrnagyot egy balul sikerült túszszabadítási akciót követően alacsonyabb beosztásba helyezik; őrsparancsnok lesz az Angyalföld egyik eldugott szegletében található nyolcas körzetben. Bordás számára fokozatosan válik világossá, hogy „kirúgásához" teljesen más okok vezettek, és a múltjában történtek szoros összefüggésben állnak azzal a titokzatos férfival, akit a világ vezető titkosszolgálatai húsz éve próbálnak likvidálni.

16
CC

2. rész

Éjszakák és nappalok

Bordás tovább őrlődik válni készülő felesége és gyermeket váró szeretője között, helyzetét a pozíciójára féltékeny Móricz főhadnagy állandó áskálódása is nehezíti. Egy utcai rablásból aztán olyan horderejű ügy keletkezik, amely miatt Bordás a kirúgás szélére kerül.

16
CC

3. rész

Csibészek iskolája

Bordás számára lassan körvonalazódik, kik azok a kollégák, akikre számíthat a későbbiekben. Móricz a kerületi kapitánynál próbál áskálódni új főnöke ellen, és nagy reményeket fűz a Bordás ellen folytatott belső vizsgálathoz. Csakhogy a vizsgálat meglepő eredménnyel zárul...

16
CC

4. rész

Amszterdami capuccino

Bordást legalább olyan meglepetésként éri legújabb balhés ügyének elfektetése, mint az állomány tagjait. Ezen felbuzdulva Bordás fenekestül felforgatja az őrs életét, ami új konfliktusokat eredményez Móriczcal. Bordás először szembesül azzal, hogy titokzatos személyek követik.

16
CC

5. rész

Cézár, ha valami fáj

Móricz minden gondolatát kitölti a főnöke elleni áskálódás. Bordást viszont egészen más foglalkoztatja, és a titkos aktákba betekintéssel bíró Zsuzsa segítségét kéri annak felderítésében, hogy kik állhatnak a megfigyelésének a hátterében.

16
CC

6. rész

A gyanú árnyékában

Bordásnak sejtései támadnak, hogy a megfigyelőknek dolgozó fedett személy a kollégái között van, ezért Kriszta segítségével sajátos magánnyomozásba kezd. Miközben az őrsön minden a feje tetejére áll egy televíziós forgatócsoport érkezése miatt, Alter és Szivar megakadályozzák egy pénzszállító autó kirablását.

16
CC

7. rész

Aranylövés

A drogos Esztert, Bordás pártfogoltját, holtan találják egy kapualjban. Szabó ezredes mielőbb eredményt akar, ezért Bordás és Móricz nyakukba veszik a körzetet. Bordásnak egyre gyanúsabb Alter viselkedése: a férfi mintha nem az lenne, akinek mutatja magát. A szálak tovább bonyolódnak, amikor egy Malek nevű férfi Magyarországra érkezik.

16
CC

8. rész

A férfi, aki száz alakban él

Bordás megpróbálja sarokba szorítani Altert, de a férfi kivágja magát a kellemetlen helyzetből. Kolonicsék számára most már világos, hogy Altert ki kell emelni az akcióból: Bordás még nem tudhatja meg, hogy kizárólag Malek tőrbecsalása miatt helyezték a nyolcas körzet élére.

16
CC

9. rész

A hírszerzés művészete

A Zsuzsától származó bizalmas információk alapján Bordás és Mike el akarja kapni Altert, de a férfit meggyilkolják, mielőtt beszélne. Kolonicsék nyaka körül tovább szorul a hurok, amikor Bordás és kommandós kollégái megtalálják az őrsre telepített lehallgatókészülékeket. Malek megkezdi bosszúhadjáratát.

16
CC

10. rész

Koszorúk és más hazugságok

Alter temetése után Kolonics arról győzködi Bordást, hogy mellette áll, de a férfi már nem hisz senkinek. A helyzetet bonyolítja, hogy Zsuzsa lehallgatókészülékeket talál a lakásán. A kettős játékot űző Kolonics Johnnyt is beszervezi.

16
CC

11. rész

Velem vagy ellenem

Szabó ezredesnek köszönhetően Bordás számára lassan körvonalazódik, hogy mi zajlik a háttérben. Dr. Kirner koholt vád alapján feljelenti Bordást, aki Mike segítségével lovagias elégtételt vesz. Bordás nem sejti, mekkora bajba keveri magát, mert Malek még azon az éjszakán meggyilkolja Kirnert...

16
CC

12. rész

Egy zsaru mind fölött

A nyomozók kihallgatják Bordást a Kirner-gyilkosság kapcsán. Bordás úgy keveri a lapokat, hogy Kolonicséknak muszáj nyíltan megmutatkozniuk. A tábornok arra kéri Bordást, hogy az összefüggések megértéséhez elevenítse fel az áthelyezéséhez vezető kommandós akciót.

16
CC

13. rész

Túszhelyzet

Bordás elbeszélése alapján megelevenedik az iskolai túszdráma. Kolonics szint vall: Bordást mondvacsinált ürüggyel helyezték át, hogy tőrbe csalják Maleket. Bordás már senkinek sem hisz. Még azon az éjszakán Malek és emberei támadásba lendülnek...

16
CC

14. rész

Nincs olyan, hogy holnap

Bordás túléli a merényletet. A rendőrség teljes hírzárlatot rendel el, Bordás kollégái sem tudnak a sikertelen merényletről. Kolonics egy rafinált trükkel eléri, hogy Malek újra próbálkozzon. A tábornok biztonságba helyezi Erikáékat.

16
CC

15. rész

Akkor higgy nőnek...

Az állomány továbbra sem tud Bordás sorsáról. Móricz - kihasználva a lehetőséget - az őrsparancsnoki kinevezés reményében magához ragadja a hatalmat, és mindent elkövet, hogy még Bordás emlékét is kiirtsa a nyolcas körzetben. Malek a családjával zsarolja Zsuzsát...

16
CC

16. rész

Szemtől szemben

Malek és emberei megtámadják Erikáék búvóhelyét. A Bordás családot és Krisztát elrabolják. Bordás számára nem kérdés, hogy Kolonics tiltása ellenére túsznak jelentkezik a családja helyett. A helyzetet bonyolítja, hogy Malek elfoglalja az őrszobát és túszul ejti Bordás kollégáit.

16
CC

17. rész

Barátok, szerelmek, ellenségek

16
CC

18. rész

Erővonalak

A BRFK nyomozói tájékoztatják Bordást egy tervezett, fedett akcióról. Bordás nemet mond, amikor megtudja, hogy a nyugállományból visszavont Kolonics tábornok a fedett akció megtervezője és irányítója.

16
CC

19. rész

Fehér por

Miután Kriszta megtudta, hogy Zoli kábítószerügybe keveredett, kiéleződik a konfliktusa vele. Bordás többekkel megszervezi az akciót. Első lépésben Bordásnak „véletlenül" találkoznia kell Demsával.

16
CC

20. rész

Óvatos megközelítés

Bordás és Demsa találkoznak egy megrendezett közúti ellenőrzésen. Kriszta jelenti Bordásnak, hogy kábítószert talált az öccse szobájában. Klári egyre szimpatikusabb Móricznak.