Összes műsor

Töltsön velem egy órát!

Elérhető részek:

12
CC

2. rész

Vitray Tamás műsora - 2. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adásban az indonéz nagykövet magyar népdalokat énekel, megismerhetik Karnélküli Erzsikét, Nagy Sándort, a rádió szerelmesét, Borst Rudolf trombitaművészt, és interjút láthatnak a hazánkba látogató Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszterrel.

12
CC

3. rész

Vitray Tamás műsora - 3. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adásban láthatnak többek közt egy madárhangokat utánzó kínai fiatalembert, egy zeneileg nagyon tehetséges testvérpárt, a Shih nővéreket, Tatár András lovastornászt és egy rövid interjút Vujity Tvrtkóval.

12
CC

5. rész

Vitray Tamás műsora - 5. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adásban megismerhetik Dimitri Arapis görög autodidakta zeneszerzőt, Várkonyi Józsefné együttesét, a Csepeli szájharmonikásokat, egy nyitott gerinccel született kisbabát és családját, valamint interjút láthatnak Marton Éva operaénekessel és Demjén Ferenccel is.

12
CC

6. rész

Vitray Tamás műsora - 6. rész

Vitray Tamással mindenképpen érdemes eltölteni hatvan percet, hiszen olyan rendkívüli emberi sorsokat, hétköznapi hősöket és hihetetlen történeteket mutat be a világ minden pontjáról, melyek nem csak érdekesek, de igazi példaképekről szólnak, akiktől minden adásban leckét kapunk emberségből, élni akarásból, törődésből és kitartásból. A mai epizódban Nádor Magda, a világhírű operaénekesnő mesél életéről.

12

10. rész

Vitray Tamás műsora - 10. rész

Vitray Tamással mindenképpen érdemes eltölteni hatvan percet, hiszen olyan rendkívüli emberi sorsokat, hétköznapi hősöket és hihetetlen történeteket mutat be a világ minden pontjáról, melyek nem csak érdekesek, de igazi példaképekről szólnak, akiktől minden adásban leckét kapunk emberségből, élni akarásból, törődésből és kitartásból. A mai adásban beszélgetést láthatnak az orvostechnikai eszközöket gyártó Juhász Imrével, Budai Lívia...

12
CC

11. rész

Vitray Tamás műsora - 11. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. Ebben a részben láthatnak magyar népdalokat finn nyelven éneklő nőt, egy férfit, aki azzal rekorder, hogy a legtöbb nyelven keresett pénzt, és egy volt balett-táncost, most balettokatatót, akiről kiderül, hogy egyik híres színművészünk édesanyja.

12
CC

12. rész

Vitray Tamás műsora - 12. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adásban beszélgetéseket láthatnak Izraelben élő zsidó származású magyarokkal, akik megjárták Auschwitzot.

12
CC

14. rész

Vitray Tamás műsora - 14. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adásban beszélgetést láthatnak a zongoravirtuóz Michel Petruccianival, Winkler Gazdag Gézával, egy cirkuszdinasztia büszke leszármazottjával és Kis György plébánossal.

12
CC

15. rész

Vitray Tamás műsora - 15. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adásban interjúkat láthatnak Ausztráliában élő magyarokkal.

12
CC

16. rész

Vitray Tamás műsora - 16. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adás vendégei Kaszab Judit Ausztráliában élő festőművész, Lőrincz Kálmán, a Házat-Hazát mozgalom hazai elindítója, valamint Rost Andrea operaénekes.

12
CC

17. rész

Vitray Tamás műsora - 17. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adásban négy nem mindennapi, mégis hétköznapi embert láthatnak.

12
CC

18. rész

Vitray Tamás műsora - 18. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai műsorban interjút láthatnak Kaliforniában élő magyarokkal: Andy Vajnával és Oláh György professzorral.

12
CC

19. rész

Vitray Tamás műsora - 19. rész

Vitray Tamással mindenképpen érdemes eltölteni hatvan percet, hiszen olyan rendkívüli emberi sorsokat, hétköznapi hősöket és hihetetlen történeteket mutat be a világ minden pontjáról, melyek nem csak érdekesek, de igazi példaképekről szólnak, akiktől minden adásban leckét kapunk emberségből, élni akarásból, törődésből és kitartásból. A mai adásban találkozhatnak a hadifoglyok vonatból kidobott leveleit kézbesítő egykori postáskisasszonnyal, Fajszi...

12
CC

20. rész

Vitray Tamás műsora - 20. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai epizódban a skótok népi olimpiájának, a Highland Games-nek eredtünk nyomába. A Skót Felföldi Játékok a világ legrégebbi folyamatosan megrendezett kulturális és sporteseménye, Skóciában óriási hagyományai vannak, ahol a skót és a kelta tradíciókat ünneplik évről-évre.

12
CC

21. rész

Vitray Tamás műsora - 21. rész

Vitray Tamással mindenképpen érdemes eltölteni hatvan percet, hiszen olyan rendkívüli emberi sorsokat, hétköznapi hősöket és hihetetlen történeteket mutat be a világ minden pontjáról, melyek nem csak érdekesek, de igazi példaképekről szólnak, akiktől minden adásban leckét kapunk emberségből, élni akarásból, törődésből és kitartásból. A mai adásban korábbi riportjainkból válogattunk egy csokorra valót.

12
CC

22. rész

Vitray Tamás műsora - 22. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai epizódban három olyan fiatalt mutatunk be, akiknek életútja nagyon különböző, mégis közös bennük a vállalkozószellem, a kitartás és a küzdeni tudás.

12
CC

23. rész

Vitray Tamás műsora - 23. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '70-es és '80-as évekből. A mai adásban egy különös testvérpár történetét ismerhetjük meg, akik a városi létnek hátatfordítva egy Cegléd környéki tanyán kezdtek új életet.

12
CC

24. rész

Vitray Tamás műsora - 24. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '60-as, '70-es és '80-as évekből. Az 1966-os Táncdalfesztivál 30 éves jubileuma kapcsán készített interjúkat láthatnak az esemény három leghíresebbé vált énekesnőjével Koncz Zsuzsával, Kovács Katival és Zalatnay Saroltával.

12
CC

26. rész

Vitray Tamás műsora - 26. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '60-as, '70-es és '80-as évekből. A mai adásban szó lesz egy forradalmian új gerincműtétről, a vérzékenység terápiás lehetőségeiről, és megismerhetnek két különleges életutat, melyeket súlyos betegségek és balesetek kísértek, mégis hihetetlen szorgalommal és kitartással érték el kitűzött céljaikat hőseink.

12
CC

27. rész

Vitray Tamás műsora - 27. rész

Vitray Tamás műsorában kivételes és elgondolkodtató emberi sorsok és történetek elevenednek meg a '60-as, '70-es és '80-as évekből. Kilenc gyermeket nevelt fel a Breznay házaspár, a két festőművész, Breznay József és Gánóczy Mária. Az öt fiú és négy lány majd mindegyike művészeti iskolát végzett, és a legtöbbjük művészi pályán maradt. A mai epizódban velük ismerkedhetnek meg.