MOZGÓKÉP

Összes műsor

Három arckép

Elérhető részek:

12
CC

1. rész

Berek Kati

Három portré három színművészről, akik nagyon alacsony sorból kerültek a Színművészeti Főiskolára a „fényes szelek” idejében. Hogyan állták meg helyüket ezen a csodálatos, de nagyon rögös pályán? Erről vallanak Tomkai Judit mikrofonja előtt. „Meggyőződésem, hogy gyerekkorban kialakul az ember egész élete. Akkor álmodja meg azokat az álmokat, amelyek végigkísérik, akár akarja ezt, akár nem.” – véli Berek Kati portréfilmjében.

12
CC

2. rész

Horváth Teri

Három portré három színművészről, akik nagyon alacsony sorból kerültek a Színművészeti Főiskolára a „fényes szelek” idejében. Hogyan állták meg helyüket ezen a csodálatos, de nagyon rögös pályán? Erről vallanak Tomkai Judit mikrofonja előtt. „… olyan a természetem, hogy a rosszat elfelejtem, átalakítom, a jót megőrzöm foggal-körömmel. Én boldog ember vagyok, azt csinálom, amire születtem, és ami olyan jó nekem: nagyon szeretek játszani.” –...

12
CC

3. rész

Szirtes Ádám

Három portré három színművészről, akik nagyon alacsony sorból kerültek a Színművészeti Főiskolára a „fényes szelek” idejében. Hogyan állták meg helyüket ezen a csodálatos, de nagyon rögös pályán? Erről vallanak Tomkai Judit mikrofonja előtt. „Hogy milyen gyerekkorom volt? Erről lehetne dühösen és mosolyogva is beszélni.” – kezdi emlékezéseit Szirtes Ádám a róla szóló portréfilmben.