Mestersége színész

MTV

A Mestersége színész-sorozat mai adásában Galambos Erzsi, a vérbeli nő és színésznő beszél közönségének pályakezdéséről, sok munkával és végtelen szorgalommal, kitartással és erős akarással végigvitt pályaívéről, melyben, egyedi módon, egyszerre találhatók meg a zenés és a prózai színház magaslatai egyaránt. Egy énekelni, táncolni és játszani is kiválóan tudó művész életébe pillanthatunk bele, ahogyan Galambosék lánya a Dembinszky utcából eljutott Horváth Manci balettiskolájába Róna Viktor partnereként, majd Lakner bácsi színiiskolájába, az Operettszínház, a Művész Színház, a Miskolci, a Kecskeméti, a Petőfi vagy a József Attila Színház színpadára, Lola Blau vagy a West Side Story főszerepéig. Sok szép és nehéz évre emlékezünk a sokszor „sündisznóságot” igénylő viharos pályán, onnantól kezdve, hogy ülve tanult meg szteppelni egy valódi Fred Astaire sztepp-vassal, majd lett magas profizmussal a hazánkban ismertté váló musical műfaj koronázatlan királynője, egészen anyává válásának megható történetéig. Őszintén vall számunkra arról, hogy miért nem lehet az operett műfajában megöregedni; hogy hogyan tudott, rendkívüli bátorsággal, műfajt váltani; hogy hogyan tud örülni az életnek minden áldott reggel; és hogy miért nem szeretik a kollégák a kemény munkával haladó, céltudatos, sikeres embereket, és miért kárpótolja mindezért mégis az önmaga mércéjének való megfelelés és a közönség szeretete és ragaszkodása.

Műsor résztvevő: Galambos Erzsi
Műsorvezető: Szegvári Katalin

Vissza az élő adásra:

Mestersége színész

1988 Művészeti, kulturális hírek, magazin, interjú, riport, portré

A Mestersége színész-sorozat mai adásában Galambos Erzsi, a vérbeli nő és színésznő beszél közönségének pályakezdéséről, sok munkával és végtelen szorgalommal, kitartással és erős akarással végigvitt pályaívéről, melyben, egyedi módon, egyszerre találhatók meg a zenés és a prózai színház magaslatai egyaránt. Egy énekelni, táncolni és játszani is kiválóan tudó művész életébe pillanthatunk bele, ahogyan Galambosék lánya a Dembinszky...

MTV

Műsor résztvevő: Galambos Erzsi
Műsorvezető: Szegvári Katalin

Több információ

Az országban kialakult helyzet miatt nehezedett a kultúrához való hozzáférés. Ezen szeretne a közmédia segíteni, ezért az m3.hu-n az elmúlt hatvan év legnépszerűbb műsoraiból készült válogatást teszünk közzé szabadon elérhető formában, megszakítás nélkül. Az online elérhető tartalmak száma hétről hétre folyamatosan bővül, tartsanak velünk és válogassanak kedvük szerint!

Tovább a szabadon elérhető műsorokra

Üdvözöljük az M3 oldalán!

2019. május 1-jén az M3 új korszakába lép. A klasszikus tévécsatorna helyett olyan online platform indul, mely nagyobb teret enged az egyéni nézői ízlésnek és érdeklődésnek. Igyekszünk a lehető legrugalmasabb lehetőséget nyújtani, hiszen az új struktúrában bárki szabadon választhat a kínálatból adott időkeretben, azaz mindenki maga döntheti el, hogy a kínálatból mely műsorokat és mikor szeretne megtekinteni. Adást követően 8 óráig visszajátszható, illetve adás előtt 2 órával már indítható a választott műsorszám.
Ez a technológiai rugalmasság nem befolyásolja hátrányosan a tartalmi oldalt, a továbbiakban is a megszokott színvonalon és az M3-ra jellemző kulturális értékekkel és tartalmakkal jelentkezünk.

Maradjon velünk és válogassa saját műsorait!
Amennyiben segítségre van szüksége az M3 új működésének felfedezéséhez, konkrét kérdése van vagy csak szeretné megosztani velünk tapasztalatait, ötleteit a most induló struktúrával kapcsolatban, várjuk üzenetét, melyet bejelentkezést követően itt küldhet el nekünk.

BejelentkezésAz M3 csatorna már elérhető android telefonra, tabletre és televízióra:


Telefon és tablet:

Szerezd meg: Google Play

Televízió:

Szerezd meg: Google Play


További megjelenések, minimum böngésző/OS verzió követelmények:

Web Android iOS TV
Google Chrome 43 43 X X
Edge 12 X X X
Firefox 47 X X X
Internet Explorer 11 (≥Win8.1) X X X
Opera 32 X X X
Safari 11.2 X 11.2 X
Windows 7 X X X
Android applikáció X 5.0 (natív applikáció) X X
iOS applikáció X X Natív applikáció hamarosan X
Samsung Internet X 4.0 X ≥ 2017-es modellek
WebOS X X X 3.5